Film

Bronco Billy Anderson skjuter på publiken i tidig filmproduktion

Det är roligt med rörliga bilder. Lite mer härdade är vi nu än när publiken fick panik av att skurken Bronco Billy Anderson sköt ut i salongen i Det stora tågrånet.

Film till din hemsida. Film till Facebook. Reklamfilm, animerad film, infographics. Effektiv och roande marknadsföring. Vi tror att den främsta anledningen till att film används så lite är att kostnaden för filmproduktion är för hög. Det finns naturligtvis produktioner där man behöver ett helt team, men för de flesta sammanhang räcker det med en bra grundutrustning för ljud och bild samt lite fantasi.

Reklamfilm för hemsida och Facebook

Här kan du se ett exempel. En film om Powerpay, ett projekt som två entusiastiska entreprenörer i Karlstad utvecklar. Lina och Sofia har förstått att när barnen säljer åt klassen eller föreningen ska det vara produkter men vill ha. De är också noga med att alltid ge god service. Vi fick hjälpa dem med en film för Facebookkampanjer och deras hemsida.


Kostnadseffektiv filmproduktion

Vi gör filmer från 6000:- Det är ungefär tio timmars arbete för oss att hitta på, filma, redigera och distribuera en film på runt en halv minut. Här runt Karlstad tar vi normalt inte ut resersättning. Vi arbetar effektivt och med fantasi som huvudverktyg. På Facebook har man någon sekund på sig att fånga tittarens uppmärksamhet, då hjälper det inte hur dyr kamera man än har.

Animerad film

Visst är det kul med animationer, infographics och tecknade figurer? Vi gör gärna animerad film, både blandat med filmat material och som rena animationer. Så här gjorde vi åt Säffle Fönster på deras hemsida. Vi har även gjort en film särskilt anpassad för Facebookåt dem som kommer i en kampanj inom kort.

Pris

Vi kostar 600:-/timme, om vi filmar, redigerar eller skriver manus spelar ingen roll. Fråga gärna om ditt projekt så ordnar vi ett fast pris.